Thursday, May 26, 2011

Kūryba: Handmade Scrabble

Kažkurią dieną supratau, kad namie trūksta stalo žaidimų. Pagalvojau, kad norėčiau pasaulyje žinomo apie 60 metų ir dar vis populiaraus kryžiažodžių žaidimo Scrabble. Jo kaina žaislų/žaidimų parduotuvėse siekia 100 litų. Analogiškas ir šiek tiek pigesnis žaidimas būtų - Kriss Kross. Na, nenukrypstant per daug nuo temos, nusprendžiau, kad man, kaip nemėgstančiai be reikalo išlaidauti, tokį žaidimą paprasčiau bus pasigaminti pačiai. Tik reikėjo paprašyti draugės, kuri šį žaidimą turi namie, kad paskolintų (mūsų atveju, nufotografuotų) žaidimo instrukcijas ir visas detales, pagal kurias ir viską gaminau. Kartais mes pasimėgaujam ir užsisakom picas į namus, tad panaudojau nuo picų likusias švaresnes dėžutes. Jei picų neužsisakote, prireiks kartono, liniuotės, pjaustymo peiliuko, markerio, spalvoto popieriaus. Gamyba neužtrunka ilgai, tik reikia turėti kantrybės tokiai veiklai. Rezultatas nuotraukose, o jei kam trūks plyš reikėtų tų originalaus žaidimo nuotraukų, kurias turiu aš, nes norit ir patys jį pasigaminti, tai rašykit savo e'mailą, persiųsiu. Beje, šį žaidimą jau turiu keletas mėnesių - labai mėgstamas ir dažnai žaidžiamas! :)

12 comments:

  1. sveiki, o su lietuviškom raidėm gaminot? jei taip, gal kažkaip galėtumėt padėt sužinot, kiek kokių raidžių yra ir kokia jų vertė? būčiau LABAI dėkinga ;)

    ReplyDelete
  2. Sveiki, nuorodoj rasit komplektacija nufotografuota:

    http://multiply.com/mu/paslydau/image/1/photos/154/600x600/39/P1090875.JPG?et=nggeFq%2CBppxpvE2W%2BHCVjA&nmid=333078398

    ReplyDelete
  3. Labas. ;] Užsimaniau ir aš su minimaliomis išlaidomis pasigaminti šį žaidimą. Minėjai jog gali atsiųsti originalaus žaidimo nuotraukų. Būčiau labai dėkinga. ;] (gintare.serp@gmail.com)

    ReplyDelete
  4. Oki, tuoj persiunciu! Sekmingos gamybos ir smagaus zaidimo! :)

    ReplyDelete
  5. Labas. :) Tikrai brangokai kainuoja :) Noreciau pasigaminti pati, kaip ir tu padarei. Gal galetumei ir man atsiusti nuotraukas prasau. Aciu. emma.daniel.rupert@gmail.com

    ReplyDelete
  6. aš taip pat norėčiau originalo nuotraukų :)) hellenne182@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Puiki idėja! Norėčiau ir aš nuotraukėlių... (wangmo.nilza@gmail.com). Ačiū!!!

    ReplyDelete
  8. Sveiki, man taip pat reikia foto :)
    rimvid@mail.ru Ačiū.

    ReplyDelete
  9. Sveiki,gal dar turite tas foto?jei nesunku atsiuskite linus@blog.lt
    aciu :-D

    ReplyDelete
  10. Labai noriu lietuviškų raidžių vertės taškais scrabble žaidimui.
    edvardas.blazys@gmail.com

    ReplyDelete